Sayfayı Yenileyerek ya da Başlığa Tıklayarak Arşivde Dolaşabilirsiniz

Tasavvuf-ÇU

"...Bir zerreyi kesersen, içinde bir güneş ve güneş etrafında dönen gezegenler bulursun..."

Mevlana Celaleddin-i Rumi (ks)

“Zerre küllün aynasıdır” sav

"..Allah bugün yaratıkların gözlerini açsaydı, denizin ateş olarak kaynadığını görürlerdi. Fakat Allah, her şeye güç yetiren ve her şeyi ihata ettiğini öğrenmemiz için, dilediğini gösterir, dilediğini gizler..."

Muhyiddin İbn Arabi (ks)

Güya Modern güya Bilimsel olan şu vakitde Dünyadasın diye, geçmiş Tasavvuf Büyüklerini senden eksik nakıs görüyorsun di mi bu yönden ? Çünkü onlar Bilimsel verilere bugünki kadar erişememişlerdi, değil mi sana göre ? Biz Müslüman kardeşlerin ise gelenekçi yobaz Allah'ı göğe atmışlar olduk di mi ! Tüh senin o kibirli burnuna ! OL emrini anlatıyor bana ! TÜH SENİN O KALIBINA ! Allah'sız tasavvuf-ÇU seni ! YENİLİKÇİ BOK SENİ ! Bu yüzden di mi evrim mevrim türlü türlü ahmakça alçakça yorumlarını onlardan daha iyi bilir gibi onlara nispet etmen, g dediklerine yumuşak g demen ( ZAN ile cehalet ile benzetmen, illa benzetmen böylece işin hakikatini de bilememen, yanılman ve yanıltman ! ) hatta Kuran'a dayandırman Peygamberi (as) karıştırman ? Onlardan daha iyi anladın di mi sen şimdi o Peygamberi ! Tüh senin o kalıbına ! Sen şu Allah Ehlini aptal saptal bilimsel zırvalara indirdin karıştırdın bi de bunu marifet gibi yalandıkça yalandınya Allah da seni öylece alçaltsın ! Alçalttı da ! Aldattı da ! Edepsiz densiz kibirli ahmaklar sürüsü ! Tüh sizin kalıbınıza !

Ah ah sen de zannediyorsun ki ! Hem de daha da edepsizce bir daha zannediyorsun ki haberleri yok onların ! Var ! hem de hatasız Hakk olarak apaçık "dosdoğru olarak" haberleri var ve biliyorlar her şeyi: ve bir o kadar da henüz görünmeyen bilinmeyenleri !

Yazık sana ki onları felsefecilerle bir araya getirdin aptal saptal yanlış sapık teorilerle bir andın ! Yazık !