Sayfayı Yenileyerek ya da Başlığa Tıklayarak Arşivde Dolaşabilirsiniz

Evrim/Ateizm/Richard Dawkins'in kızına mektubu

http://www.facebook.com/photo.php?pid=7332609&l=394aafc74b&id=577220829

Sen o kültürünle Aklını nereden aldığını daha farkedemedin Zeka küpü Moderen Çita seni seni...

"Onların ne etleri Allah'a ulaşır, ne kanları..." [Hac 37]

Kedi ile Koyun'un farkını bırak sen kandırıldığın teorine göre bilimsel olarak sonsuza kadar yuvarlandıkça deforme olan bir ne idüğü belirsiz maddeden ibaretsin. Sen, sana göre hayvan bile değilsin ki ne koyunu ne kedisini düşünüyorsun. Putperest en azından o maddelerde İlahi bişeye filan inanıyodu, sen de o bile yok. Sen sana göre deforme olan bi kütlesin işte. Bi adam gelse seni bilimsel olarak yerin dibine soksa İnsan oluşunu anlatacağın bi dayanağın yok ki; ne hangi etik ne etiği! Ne insanı! Bak sen sana göre busun sadece!

http://www.dailymotion.com/video/xah6n1_yandykca-buyuyen-madde_fun

Lan sadece düşünmekle gözünde bir toplu iğne ucu kadar delikten damlalar dökülüyor bre hayvan ne maddesinden ne tesadüfünden bahsediyorsun sen? Maddeye enerjiye dayanıyormuş aslı da efendim yok maymunla kesişmiş de bokumun boku!

Bu kadar rezil inançlarla iliklerime kadar girmiş bas bas bağırıcan heryerde senin teorilerin görüşlerin, insanları bunlara bilimsel diye elimizdeki bu diye inandıracaksın, okutacaksın, diğerlerini cehaletle aşağılayacaksın alttan alttan, dinlerini elinden kaydıracaksın (güya), ben de sana hoşgörülü olucam medeni olucam etik olcam hasktir ordan.

Sen daha iyice bi yayıl şöyle, kurul tahtına,
koyunları say bir bir,
kalkamayacak uyanamayacak hale gel...
bak o zaman göreceksin neyin ne olduğunu..
O rüyan nasıl uyanamayacağın bir kabus haline gelmiş meğer öğreneceksin..

Richard efendi bi de kızına mektup yazmış aman ne duygusal ne içten.. Kızını inandırdığı dayandırdığı bilimsel dediği şeyin içyüzüne bak..Cahil hödük.. Kızın senin kadar insanlık cahili olacak mı hiç düşünüyor musun acaba zevzek? "Kızım sen öyle bi ne idüğü belirsiz bi maddesin biz şeyimizin keyfine uyduk böyle cahil insanların olduu bi dünyaya getirdik seni bir gün de ölüp toz toprak olacaksın aman ha dikkat et bu cahillere aldanma!".. Aman ne duygusal ne duygusaal..