Sayfayı Yenileyerek ya da Başlığa Tıklayarak Arşivde Dolaşabilirsiniz

Ateizm (Devam)

Tabiat Ana ! Doğa Baba !
Bedenini Helak etmeye gücü yetensin !
Ruh'dan ise bi habersin !
Bu Sağırlığın sebebiyle ki !
Ruh'un zannettiğini !
Sonsuza kadar Helak'da göreceksin !

Şu aşağı doğru uzanan et yığını değildir Bedenin; Rüya'da Asli Bedenine Şahitsin. Bir gün bir Gece yine Yok olduğunda; Çok başka bir Dünyaya Uyandırılacaksın.

Ve sizi analarınızın karnından, hiçbir şey bilmez bir halde çıkarıp, şükredesiniz diye size/sizin için, işitme, görme, gö­nül (duyu/hassa/duygu) verdi.

Nahl 78

İmansızlık sadece, İmanlıların, Din hakkındaki Cehaletleri ve Bilgisizliklerinden ötürü oluşmuş Toplumsal, Psikolojik baskıyı kaldırmaya yarar. Başka hiçbir halta yaramaz Dostum ! Hiçbir anlam ifade etmez ! Saçmalıktır ! Allah Korukusu kalkarsa hiçbir Sistem İnsan Nefs'ine gem vuramaz !

Güçlü Güçsüzü perişan eder ! Açım der İnsan Et'i yer ! İhityacı gelir Tecavüz eder ! Doğam Bu der ! Sinirlendiğinde Öldürür ! Hiçbir şekilde Anlatamazsın Hakk'ı (Gerçeği) Dostum ! Gerçeği ancak Gerçek anlatır ! Çağdaşlık Yalanında Nefs'inden Haberin yok ! Doğam bu dersin !

Onlardan biri, kız çocuğu ile müjdelendiği zaman içi öfke ile dolarak yüzü simsiyah kesilir!

Kendisine verilen kötü müjde (!) yüzünden halktan gizlenir. Şimdi onu, aşağılanmış olarak yanında tutacak mı, yoksa toprağa mı gömecek? Bak, ne kötü hüküm veriyorlar!

Nahl 58-59

Bu, başka bir Mekanda ! Arena'larda İnsan'lara biribirlerini öldürterek ! Eğlenen ! Medeniyetler ! Zamanında oluyor ! Zamansızdır Cahillik ! Çağdaş Cahil !

Tinto Brass İzle ! Çağdaş Cahil !

http://www.imdb.com/title/tt0080491/