Sayfayı Yenileyerek ya da Başlığa Tıklayarak Arşivde Dolaşabilirsiniz

Düşünce Okumak / 2012 / Maya / Uzaylılar (Devam)


Ordan biri der "Düşünce okuyabiliyorum" biri der "Geleceği görebiliyorum" biri der "Astral seyahat ediyorum". "Şöle oluyor".. "Böyle olacak"..

Sene 2011, hala "Peki Bunu kim yapıyor" diye aklına gelen yok henüz.

Tabi tabi Sırlar var bi sürü, ara sen.

Çekim alanı var böle ordan böle giriyo yukarı çıkıyo yanlardan böle ışıyo nöron nötrinolar filan böle sora mayalar uzaylılar iniyo uçuyo böle istediğini yapabiliyosun sora.


"...“Biz de akılsızlar gibi iman mı edelim?” derler. İyi bilin ki, asıl akılsızlar kendileridir, fakat bilmezler."

Bakara 13


Bi Rüyamda Uzaylılar istila etmişti Dünyayı böle dehşet bi Korku endişe var şehirde. Değişik bi insan türü gibi tipleri. Bi ben bi de eski zamandan bi büyüğüm var Liderlerinin emriyle bi odada beklettiler bizi sonra o Liderleri geldi. Deli gibi bi hırsla dönüp duruyo etrafımızda ve bizden sizin Sırrınız nedir diye soruyo. Biz de bu ne tripler ya gibisinden sakin sakin "Valla 'La İlahe İllallah' diyoruz işte" diyoruz ama kesmiyo bunu dönüp duruyo öle bittiydi :))


1. yâ sâhibeyis sicni : ey zindan arkadaşlarım
2. e erbâbun : Rab'ler mi
3. muteferrikûne : ayrı ayrı, birçok (tefrik edilmiş olanlar)
4. hayrun : daha hayırlı
5. emillâhu (emi allâhu) : yoksa, Allah mı
6. el vâhıdu : bir tek olan, tek
7. el kahhâru : kahhar olan

Yusuf 39


Eğer o ikisinde (semâlar ve arz) Allâh'tan başka tanrılar olsaydı, elbette o ikisi de düzenini yitirirdi! Arş'ın Rabbi Allâh, onların vasıflamalarından münezzehtir.

Enbiya 22


İşte akıllarınız ersin diye, Allah size âyetlerini böylece açıklıyor.

Bakara 242


"...düzeltip bir biçime soktu ve ona ruhundan üfledi..."

Secde 9


"O sizi yeryüzünün halifeleri kıldı ve size verdikleriyle sizi denemek için kiminizi kiminize göre derecelerle yükseltti..."

Enam 165


De ki: "Ey Ehlikitap! Sizin ve bizim aramızda aynı olan şu söze gelin: "Allah'tan başkasına kulluk etmeyelim, O'na hiçbirşeyi ortak koşmayalım. Allah'ı bırakıp da birbirimizi rabler edinmeyelim."..."

Ali İmran 64